Program:

1000: Innledning med Gynkreftforeningen og leder Siri Berg

1015: Seneffekter etter gynekologisk kreft. Seneffekter rammer flere som har hatt gynekologisk kreft. De vanligste plagene og hva som kan lindre dem gjennomgås. Vi får samtidig en presentasjon av den nye Senskadepoliklinikken på St. Olav og en og en innføring i hva de kna hjelpe med. Ved kreftsykepleier Marte Storrøseter.

1100: Impress og nye forskningsprosjekter. Det skjer mye innen forskning på gynekologisk kreft og den senere tid har det også kommet flere nye behandlingsmuligheter. Vi får en presentasjon av forskningsprosjektet Impress ved forsker og lege ved Kreftklinikken på St. Olav Åsmund Flobak og Guro Aune, overlege seksjon for gynekologisk kreft St.Olavs hospital gir en innføring i aktuelle studier innen gynkreftområdet. 

1215: Pause

1230: Helseplattformen. Hva betyr innføringen av Helseplattformen og problemene som har oppstått i kjølvannet av denne for de som skal følges opp for sin kreftsykdom. Ved Julia Nemeth

1300: Lunsj

1400: Tilbakefall – hva nå? Hva skjer når du får tilbakefall? Hvordan behandles tilbakefall, hvilke rettigheter har du med tanke på en second opinion av den behandlingen du er satt på?  Ved gynekolog og overlege ved Radiumhospitalet, Torbjørn Paulsen

1500: Erfaringsutveksling. Deltakerne samles i mindre grupper og deler erfaringer og tanker med hverandre. Seansen ledes av Gynkreftforeningens likepersoner.

1600: Avslutning

Kunnskapsdagen er gratis og åpen for alle interesserte, men vi trenger din påmelding. 

Påmelding til kunnskapsdag i Trondheim 29.08.23

Erfaringsutveksling
 
Medlemskap i Gynkreftforeningen