-
Gynkreftforeningens historie
Her kan du lese mer om foreningen vår som ble formelt stiftet i 2001.
-
Vedtekter
Vedtekter for Gynkreftforeningen (stiftet 10.juni 2001)
-
Årsberetning og regnskap
Her finner du årsrapporter og årsregnskap for Gynkreftforeningen, samt protokoll fra våre årlige landsmøter.
-
Hva gjør en forløpskoordinator?
Pakkeforløp for kreft skal sikre pasientene rask utredning og behandlingsstart så snart som mulig. Eggstokkreft, livmorkreft og livmorhalskreft har hver sine forløp. Er du henvist for gynekologisk kreft på Ahus, da kan du ringe forløpskoordinator Jeanette Aune.
-
Fra mikroskop til genanalyse: Slik forandrer forskningen behandlingen av livmorkreft
Livmorkreft er den hyppigste gynekologiske kreftformen med 700-800 tilfeller i året i Norge, men mange er ikke klar over hvor vanlig denne sykdommen er. Professor Kristina Lindemann, overlege og leder ved Gynkreftsenteret på Oslo universitetssykehus, gir en oppdatering på det nyeste innen forskning og behandling.
-
Radiumhospitalet: Ny leder for gynkreft
1. januar gikk Ane Gerda Zahl Eriksson fra å være overlege til å bli leder for gynekologisk seksjon på Radiumhospitalet. – Det er en stor endring. Først og fremst gir dette større muligheter til å være med på å påvirke hvordan vi skal drive gynkreftfaget fremover.
-
Sikker hormonbehandling etter gynekologisk kreftbehandling
Gynkreftforeningen krever at alle kvinner som blir rammet av gynekologisk kreft får det samme tilbudet og informasjon om hvilken hormonbehandling (HRT) de kan ha behov for i forhold til sin diagnose. Hormonbehandling må komme inn i pakkeforløpet for etterbehandling av gynekologisk kreft.
-
Ny leder i Gynkreftforeningen
Under vårt landsmøte 28. mars ble Jorun Stallemo enstemmig valgt som ny leder i Gynkreftforeningen.
-
Podcast om gynekologisk kreft
Professor og overlege Kristina Lindemann og Gynkreftforeningens Siri Berg, bidro i Oncocast sin podcastepisode om gynekologisk kreft.
-
Følg foredragene fra Kunnskapsdagene
Vi har lagt opp til at alle interesserte kan følge samtlige av foredragene under våre Kunnskapsdager 29.-30. mars via livestream. Programmet starter kl. 10 begge dager.