Webinar

Gynkreftforeningen arrangerer en rekke aktuelle webinarer, opptak fra disse finner du her.

Kunnskapsdager om gynekologisk kreft 17.-28.01.2022

Gynkreftforeningen arrangerte kunnskapsdager om gynekologisk kreft i Kristiansand, Oslo, Stavanger, Tromsø og Trondheim i januar 2022. Vi har samlet opptak fra foredragene under.

Gynekologisk kreft, behandling og oppfølging. Fra Kunnskapsdagen i Trondheim, ved overlege og gynekolog Nina Jebens Nordskar:

Gynekologisk kreft, behandling og oppfølging. Fra Kunnskapsdagen i Oslo, ved gynekolog og overlege på Radiumhospitalet Alda Birgisdottir:

Seneffekter etter gynekologisk kreft. Fra Kunnskapsdagen i Tromsø, ved onkolog ved UNN Anne Gry Bentzen:

Ny forskning gir nye muligheter. Fra Kunnskapsdagen i Stavanger, ved overlege Cecilie Torkildsen:

Ny forskning gir nye muligheter. Fra Kunnskapsdagen i Tromsø, ved onkolog ved UNN Anne Gry Bentzen:

Ny forskning – nye muligheter. Fra Kunnskapsdagen i Kristiansand, ved overlege Ingvild Vistad:

Ny forskning gir nye muligheter. Fra Kunnskapsdagen i Trondheim ved overlege på Kvinneklinikken, St.Olavs hospital, Guro Aune:

Bekkeneksentrasjon. Fra Kunnskapsdagene, ved lege og Phd-stipendiat Hanna Valstad:

Studie på lymfødem og livskvalitet. Fra Kunnskapsdagen i  Kristiansand, ved gynekolog og Phd-kandidat Pernillle Bjerre Trent:

Lymfødem og senskader. Fra Kunnskapsdagen i  Stavanger, ved lege og Phd-stipendiat Hanna Valstad:

Tilbakefall ved gynkreft – hva nå? Fra Kunnskapsdagene, ved overlege Torbjørn Paulsen:

Nasjonalt kvalitetsregister for gynekologisk kreft. Fra Kunnskapsdagene, ved overlege Torbjørn Paulsen:

Kommunal kreftrehabilitering – Askøymodellen. Fra Kunnskapsdagene ved professor May Hauken:

Kreftkoordinator. Fra Kunnskapsdagen i Stavanger, ved kreftkoordinator Hilde Aasheim:

Kreftkoordinator. Fra Kunnskapsdagen i Trondheim, ved kreftkoordinator Inger Storvik:

Foredrag om seksuell helse, fra Kunnskapsdagene 17.-28.01.2022:

Hvordan få best mulig seksuell helse etter behandling for gynekologisk kreft. Ved sexolog og kreftsykepleier Laila K. Johansen, på Kunnskapdager om gynekologisk kreft i Oslo:

Hvordan få best mulig seksuell helse etter behandling for gynekologisk kreft. Ved sexolog Trude Hammer Langhelle, Kunnskapdager om gynekologisk kreft i Stavanger:

Hvordan få best mulig seksuell helse etter behandling for gynekologisk kreft. Ved sexolog Vigdis Moen, Kunnskapdager om gynekologisk kreft i Trondheim:

Hvordan få best mulig seksuell helse etter behandling for gynekologisk kreft. Ved sexolog Anita Paulsen, Kunnskapdager om gynekologisk kreft i Kristiansand:

Kunnskapsdag om gynkreft i Bergen, 06.12.21

Kunnskapsdagen er muliggjort med støtte fra Kavlifondet

Rapport presentert av May Hauken, Senter for krisepsykologi, UiB/ Askøy kommune
Kommunal kreftrehabilitering

Livskvalitet og oppfølging av senskader, ved kreftsykepleier Karen Gissum.

Ny forskning gir nye muligheter, ved gynekolog Cecilie Fredvik Torkildsen.

Tilbakefall – hva nå? ved gynekolog Cecilie Fredvik Torkildsen.

Gynekologisk kreft – behandling og oppfølging, ved gynekolog Cecilie Fredvik Torkildsen.

Webinar om sjeldne gynkreftdiagnoser, 28.10.21

Webinar om BRCA, 05.05.21

Webinar om gynkreft og økonomi, 14.04.21

Webinar om livmorkreft, 08.04.21

Webinaret er støttet av legemiddelselskapet AstraZeneca.

Webinar om psykososial helse i koronatider, 16.03.21

Webinaret er støttet av legemiddelselskapet AstraZeneca.

Webinar om ernæring under kreftbehandling. 10.02.21

Webinar om gynkreft, korona og vaksine, 09.02.21