Livmorkreft

Livmorkreft utgår fra slimhinnen inne i livmorhulen. Denne krefttypen rammer stort sett kvinner som har kommet i overgangsalderen, men man kan også få livmorkreft mens man fremdeles har menstruasjon.

Mette Marie Ege er operert for livmorkreft

I dag er hun glad for at hun tok symptomene på alvor.

Fakta om symptomer og behandling av livmorkreft

Overlege Ane Gerda Zahl Eriksson forteller om livmorkreft.

Artikkelen har fri gjenbruk. Vil du sitere denne artikkelen?

Å leve med

Kjører Finnmarksløpet for gynkreftsaken

9.mars står Jan Kåre Heiberg (37) og åtte huskyhunder på startstreken til det legendariske Finnmarksløpet. Målet for løpet er ikke personlig seier, men å samle inn penger til forskning på livmorhalskreft og å promotere Gynkreftforeningen og kampanjen Kjenn etter.

Ny medlemsfordel

Noen ganger skjer det endringer i livet som gjør at vi får behov for juridisk bistand.
Nå har Gynkreftforeningen inngått et samarbeid med advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS for å gi våre medlemmer et tilbud om fordelaktige juridiske tjenester.