Kjøp smykke

Smykkedesigner Mykemule har designet et eget #kjennetter smykke & #kjennetter-armbånd for Gynkreftforeningen. Disse kan bestilles på nettsiden til Mykemule og halvparten av inntekten går til vårt arbeid for gynkreftrammede og deres pårørende.

Selve smykket (20 mm. i diameter) er i holdbart rustfritt stål og glass, og kjedet er nikkelfritt. Kjedet er 90 cm. i full lengde, men kan med letthet kuttes kortere. Det flotte smykket koster 499,- og kan bestilles hos mykemule.no

Pakke med to armbånd – de er like, med tekst på to sider. Du kan enten beholde begge selv, eller gi bort det ene til en som trenger det!!! Pakke med to armbånd koster kr. 199,- og kan bestilles hos mykemule.no

 

 

 

 

 

 

Hjelp oss å få flere til å kjenne etter

Gynkreftforeningen har utviklet #kjennetter med mål om at flere kvinner skal reddes fra eggstokkreft. Eggstokkreft er den 6.mest vanlige kreftsykdommen blant kvinner og rammer over 500 kvinner i året. Eggstokkreft er en snikende sykdom som gir få og diffuse symptomer. Derfor er det så viktig med #kjennetter!

#kjennetter skal minne kvinner på å være oppmerksomme på endringer i underlivet og oppsøke lege dersom noe føles endret eller annerledes.

Ta kjennetter-testen på www.kjennetter.no