Kurs Medlemsmøte

Foredrag om nye behandlingsformer og medisiner

Dato for arrangementet 09.10.2018

Tid for arrangementet 18-20

Sted for arrangementet Vardesenteret (Radiumhospitalet)

Gynkreftforeningen Oslo og Akershus inviterer deg som har eller har hatt gynekologisk kreft, til et foredrag på Vardesenteret.

Vi er så heldige å få besøk av forsker og overlege Kristina Lindemann som vil orientere om nye behandlingsformer og medisiner, bl.a om PARP-hemmere, som er et felles nordisk forskningsprosjekt. Det g jelder spesielt for dem med eggstokkreft og livmorhalskreft. Men forskningen innbefatter hele spekteret av underlivskreft. Dette er virkelig interessant og nyttig, og noe alle kan ha glede av å bli oppdatert på.

Det er ingen egenandel, men vi trenger å vite hvor mange som kommer pga. bestilling av rom. Meld deg på til [email protected] snarest. Pårørende er også velkommen.

Vi serverer kaffe og kaker.

Vennlig hilsen styret i Gynkreftforeningen Oslo og Akershus.