Brosjyrer fra Gynkreftforeningen

Publisert: 21. januar 2022

Vi ønsker å øke kunnskapen om gynekologisk kreft og har produsert en serie med diagnosespesifikke brosjyrer som gir inngående kunnskap om symptomer, diagnose, behandling og seneffekter av de ulike formene for gynekologisk kreft.

Her kan du laste ned brosjyrene:

Til deg som har eggstokkreft
Til deg som har livmorkreft
Til deg som har livmorhalskreft
Til deg som har sjeldne kreftsvulster i eggstokkene eller morkakekreft
Til deg som har vulvakreft
Til deg som har sarkom i underlivet

Brosjyrene kan du bestille kostnadsfritt i posten, enten du selv er rammet av gynekologisk kreft, er pårørende til en med gynekologisk kreft, eller er helsepersonell og ønsker å dele ut brosjyrene til pasienter på sykehuset eller legekontoret der du jobber.
Send en bestilling til vårt sekretariat: [email protected] – husk å oppgi adresse & antall.