Forberedes på livet etter underlivskreft via nettet

Publisert: 27. mai 2020

Gynea er et nyutviklet lærings- og mestringsprogram på nett for kvinner som har hatt underlivskreft. Målet med programmet er både å øke din kompetanse i å håndtere de kroppslige og psykologiske endringene som ofte oppstår etter kreftbehandling.

Programmet er utviklet av helsepersonell og forskere ved Haukeland universitetssjukehus, i samarbeid med brukerrepresentanter i Gynkreftforeningen, og tilbys kvinner som har vært gjennom underlivskreft, og som ønsker mer kunnskap om, og oppfølging, etter behandling.

Gynea starter nå et forskningsprosjekt hvor vi skal evaluere effekt og nytte av dette programmet, Gynea, og søker i den forbindelse deltakere til prosjektet. Påmelding til programmet er nå åpen. Interesserte kvinner som har hatt gynekologisk kreft og som er ferdigbehandlet det siste året kan lese mer om tilbudet og melde seg på Gynea på nettsiden gynea.no

Les også mer om Gynea i neste nummer av Afrodite – som kommer i juni.