Bli med og strikke #gynkreftgenseren

Publisert: 19. mai 2020

#Gynkreftgenseren står for stolthet over egen innsats og utholdenhet, både over strikkeprosess, og eget behandlingsforløp, og for felleskap og samhold i Gynkreftforeningen. Ikke minst; med #Gynkreftgenseren skal vi bidra til å motvirke skam og tabu underlivskreft!
#strikkforunderlivet

Lokallaget vårt i Stavanger og omegn har i godt samarbeid med Sandnesgarn utviklet #Gynkreftgenseren.

#Gynkreftgenseren har flere funksjoner. Prosjektet skal være en god grunn for at medlemmene i de forskjellige lokallagene samles rundt en felles interesse. Lokallagene oppretter da strikkekafeer, slik at medlemmene kan møtes. På denne måten skapes samhold og fellesskap for gynkreftrammede. Medlemmer som er strikkevante kan også hjelpe de som ikke har strikket mye før.

Leder i lokallaget, Tone Nikolaisen

#Gynkreftgenseren skal også representere stolthet over egen innsats og utholdenhet, både over genserens produksjon, men også i eget behandlingsforløp. Ikke minst skal den representere og bidra i å motvirke skam og tabu over å ha opplevd kreft i underlivet! #strikkforunderlivet.

 

#Gynkreftgenseren er et valg mellom to oppskrifter og garntyper:

Raglangenser nr 13, strikket i garnet Kos. (her i lilla)

 

Raglangenser nr 10, strikket i garnet Børstet alpakka. (her i grønn)

Sandnesgarn gir Gynkreftforeningens medlemmer 30% på utvalgt garn og oppskriftene er medfølgende. Farge er valgfritt 🙂

Gunhild Næss og Tone Nikolaisen utenfor fabrikkutsalget til Sandnesgarn

De som er interesserte i å strikke #gynkreftgenseren kan ta kontakt med styreleder i Stavanger og omegn, Tone Nikolaisen på [email protected] eller styreleder i lokallaget sitt, som kan sende en større bestilling til oss.

Hun vil da sende en mail med mer informasjon om strikkeprosjektet.

Vi i lokallagsstyret i Stavanger og omegn kan også bidra med handel, dersom det er vanskelig å komme seg til butikken selv. Send da mail til oss på [email protected]

Mvh Tone, Gunhild og Grete <3