Gynkreftforeningen utsetter Landsmøte og Kunnskapsdager 17.-19.april

Publisert: 10. mars 2020

Gynkreftforeningen har besluttet å utsette Landsmøte og Kunnskapsdager 17.-19.april på grunn av den uavklarte situasjonen rundt koronaviruset.

Dette gjør vi for å forebygge smitte på et generelt plan, men også fordi noen av våre medlemmer inngår i gruppen som kan være ekstra utsatte for å bli alvorlig syke av viruset. Vi har vært i kontakt med leger innenfor vårt område, og fått anbefalt at det er sikrest å være føre var, da det fortsatt er uvisshet rundt smittespredning og alvorlighet knyttet til viruset.
Gynkreftforeningen ber om forståelse for beslutning. Vi vil se an situasjonen og lytte til råd fra helsepersonell og deretter komme tilbake med ny dato for arrangementet når situasjonen er avklart.
vennlig hilsen
Styret i Gynkreftforeningen