200 000,- til Gynkreftforeningen fra Kavli!

Publisert: 20. november 2019

- Vi gleder oss stort over at Gynkreftforeningen er blant de heldige mottakerne som får Kavli ansattgave for 2019. Dette er midler som kommer svært godt med for vårt arbeid for gynkreftrammede og pårørende, sier Jeanette Hoel, leder for Gynkreftforeningen.

Gynkreftforeningen er altså én av åtte mottakere som får ansattgave i 2019.

Siri T.T Øystese, leder for lokallaget i Bergen og omegn.

– Dette er helt fantastiske nyheter for oss i foreningen, det betyr at vi nå fremover kan bruke midler på å nå ut til flere enn medlemmene våre, ikke minst å jobbe for å fjerne stigmaet rundt Gynkreft, sier Siri T.T Øystese, leder for lokallaget i Bergen og omegn.

Les mer om tildelingen fra Kavli: Åtte gode formål får ansattgave fra Kavli