Chat med en likeperson

Likepersonchatten har nå fått en fast åpningstid fra klokken 1800 til 2000 på tirsdager.

Gynkreftforeningen har lansert et pilotprosjekt for vår likeperson-chat. Chatten får nå fast åpningstid på tirsdager.

Chatten finner du her.

Trykk på feltet “Chat med en likeperson” og du vil få kontakt. Hvis ingen likepersoner er på chatten når du tar kontakt, så kan du sende inn en melding. Denne vil bli besvart så fort som mulig.

Både etablerte og nye likepersoner var på likerpersonkurs nå i høst! Vi gleder oss over seks nye sertifiserte likepersoner!

Målet på sikt er en utvidet åpningstid. Da vil en likeperson sitte klar ved sin PC for å ta en elektronisk prat med de som ønsker å ha en slik samtale. Gynkreftforeningen fikk seks nye atutoriserte likepersoner nå i høst og flere av disse viste interesse for å skolere seg innenfor chat-tjenesten, når pilotprosjektet er over og et kurskonsept er etablert.