Gynkreftforeningen tilstede på NM i turneringspoker

Publisert: 3. september 2018

Gynkreftforeningen har i helgen og denne uken vært synlig på TV2 Sportskanalen i forbindelsen med arrangementet NM i turneringspoker. Årsaken er at vi i høst vant en trekning hos Lotteritilsynet som gir oss fem prosent av omsetningen som dette arrangementet genererer. Turneringspoker har vært lovlig i Norge de siste fire årene og et av kravene er at deler av omsetningen skal tilfalle et veldedig formål.

– Vi har vært kjempeheldige som får denne ekstra inntekten, sier Gynkreftforeningens leder Jeanette Hoel.

I tillegg bruker foreningen anledningen til informere om vår kampanje #Kjennetter som går ut på at kvinner må ta underlivsplager på alvor og gå til legen raskt nok når de kjenner på symptomer. Under arrangementet i helgen var det en egen kvinneturnering og våre tillitsvalgte Hanne Hoel og Beate Steen Nilsen presenterte her kampanjen til deltakerne. Vi fikk applaus for satsingen, og støtte fra Norges fremste og kanskje mest kjente kvinnelige pokerspiller Aylar Lie.
– Jeg har selv mistet to venninner som hadde livmorhalskreft. Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det arbeidet Gynkreftforeningen gjør, sier hun og er glad for at deltakerne i Poker-NM kan støtte dette arbeidet gjennom sin deltakelse i turneringen.