Gynkreftforeningens rabatter og medlemsfordeler

Publisert: 13. november 2017

Gynkreftforeningen utvider sitt tilbud og tilbyr nå rabattavtaler og spesialtilbud som er svært relevante for våre medlemmer.

Kjernen i Gynkreftforeningens arbeid er å være en organisasjon som taler medlemmenes sak i forhold til media, myndigheter og helsevesen samt at vi selv skal tilby hjelp og kunnskap om egen sykdom gjennom likepersonarbeid, medlemsblad, informasjonsmøter og sosialt fellesskap.

Hovedstyret og sekretariatet har jobbet med å utvide dette tilbudet til også å omfatte relevante rabattavtaler for våre medlemmer. Arbeidet avsluttes ikke med dette, men vi ser også for oss å få på plass flere avtaler etter hvert.

Tilgang til medlemsfordeler

For å kunne få tilgang til medlemsfordelene må du være medlem i Gynkreftforeningen. Som medlem vil du få oppgitt rabattkodene du kan benytte ved Volvat, Kondomeriet, Multi-Gynkremer og The Well. Ta kontakt med vårt sekretariat for å få oppgitt rabattkodene.
E-post: [email protected]
Telefon: 97 53 56 59
Åpningstid telefon: Hverdager 09.00 – 15.00

Spesialtilbud på Volvat

Volvat Medisinske Senter er et av landets ledende private helseforetak. Volvat skal være et supplement og et alternativ til det offentlige helsevesenet, og nå kan våre medlemmer få tilgang på tjenestene her til rabatert pris.

Med egen radiologisk avdeling, laboratorie og mange ulike spesialister under samme tak, er det lett å få en kompetent og sammensatt faggruppe til å følge opp kreftpasienter. De kan også tilby psykologer, gynekologer, fysioterapeuter og ernæringsterapeut som en del av deres tilbud for kreftpasienter. I tillegg kan de tilby palliativ omsorg og rehabilitering ved den velkjente rehabilitieringsinstitusjonen Godthaab, samt hjemmeteam om ønskelig.

Som medlem hos Gynkreftforeningen får du ett års medlemskap i Volvat til kr 1,- (ordinær pris kr 1450,-). Tilbudet er gyldig t.o.m 31/12-21. Medlemskapet gir 20% rabatt på alle medisinske tjenester (begrenset oppad til kr. 1.000,- pr. tjeneste) hos våre erfarne spesialister innen:

 • Ulike behandlingsformer
 • Psykisk helse
 • Lymfedrenasje hos fysioterapeut
 • Sexologi
 • Ernæring

Du vil som Volvat-medlem også få rabatter ved legevaktbesøk, røntgenundersøkelser, laboratorie- tjenester og andre spesialisttilbud. (Tjenestetilbudet vil variere på de ulike Volvat-sentrene). Som Volvat-medlem tilbyr vi deg også andre fordeler:

 • Tilgang til Helsetelefonen 02401 hele døgnet, hele året
 • Volvat videokonsultasjon ved oppfølgingstimer
 • Nyhetsbrev pr. e-post
 • Gratis fornyelse av resept på faste medisiner
 • Valgfri innkalling / påminnelse til medisinske tjenester
 • Barn under 20 år kan registreres gratis i foreldrenes medlemskap
 • Prioritert tilgang til legevakt

Kondomeriet

Seksuelle hjelpemidler kan være mer spennende enn det du får fra sykehuset. Nå får Gynkreftforeningens medlemmer 20 prosent rabatt på hele sortimentet på kondomeriet.no.

Multi-Gyn kremer

Medlemmene i Gynkreft foreningen får 30 prosent rabatt på produktene i Multi-Gyn serien. Dette er produkter som behandler og forebygger vaginalt ubehag ved å gjenopprette den naturlige balansen i mikrofloraen i underlivet. En ubalanse i vaginalfloraen gir ubehag som kløe, utflod, tørrhet og lukt. Ved å gjenopprette denne balansen gir Multi-Gyn rask lindring, men hjelper deg også med å unngå eventuelle fremtidige problemer. For mer informasjon www.multi-gyn.no. Du kan kjøpe produktene på www.pharmex.no

The Well

Gynkreftforeningens lokallag i Oslo og Akershus har fått en rabattavtale for sine medlemmer på Spa-senteret The Well på Sofienmyr utenfor Oslo. Denne avtalen vil fra nå gjelde alle medlemmer i Gynkreftforeningen, og er du på besøk i Oslo-området kan du benytte deg av denne muligheten. Avtalen er også fordelaktig for de som er på Radiumhospitalet og som har vært vant til å bruke varmebassenget som er der, et basseng som nå dessverre er stengt.

Avtalen gjelder for onsdager og gir tilgang til senteret i tidsrommet fra klokken 1000 til 1400 for kroner 295,-. (Ordinær pris 395,-)

De fleste onsdager vil det være en likeperson fra Oslo og Akershus der. De vil vente i resepsjonen fra klokken 0945 til 1000 og så går vi i bassenget. Lokallaget står der med Afrodite i hånden.

The Well setter av hygieniske årsaker krav til at du bruker badetøy fra dem hvis du ikke ønsker å nakenbade noe som også er lov. Et sjal koster 49 kroner og en badedrakt fra 99 kroner.

 

Hjelp oss å hjelpe flere

Gjør Gynkreftforeningen sterkere. Nærmere 1700 kvinner får gynkreft i løpet av et år. Over 3000 oppdager celleforandringer som kan være et forstadie til livmorhalskreft. Over 22.000 damer lever med kreft i underlivet eller har hatt det. Bare et fåtall av disse er medlem i Gynkreftforeningen, og dermed går de glipp av nyttig informasjon, tilbud om medlemsmøter og samlinger samt det å være en del av et fellesskap som jobber for gynkreftrammede og deres interesser. Gynkreftforeningen på sin side går glipp av mer enn bare medlemskontingenten. Støtten vi får fra offentlige myndigheter og Kreftforeningen er regnet ut i fra antall betalende medlemmer. Vår styrke som pasientorganisasjon og evne til å bli hørt, blir også større desto flere vi er. Kvinnekreft er mer enn rose sløyfe og brystkreft. Derfor trenger Gynkreftforeningen flere medlemmer.