Kjøp #kjennetter – smykket

Publisert: 8. september 2017

Smykkedesigner Mykemule har designet et eget #kjennetter smykke for Gynkreftforeningen. Nå kan smykket bestilles – og halvparten av inntekten går til vårt arbeid for gynkreftrammede og deres pårørende.

Selve smykket (20 mm. i diameter) er i holdbart rustfritt stål og glass, og kjedet er nikkelfritt. Kjedet er 90 cm. i full lengde, men kan med letthet kuttes kortere. Det flotte smykket koster 499,- og kan bestilles her

Hjelp oss å få flere til å kjenne etter

Gynkreftforeningen har utviklet #kjennetter med mål om at flere kvinner skal reddes fra eggstokkreft. Eggstokkreft er den 6.mest vanlige kreftsykdommen blant kvinner og rammer over 500 kvinner i året. Eggstokkreft er en snikende sykdom som gir få og diffuse symptomer. Derfor er det så viktig med #kjennetter!

#kjennetter skal minne kvinner på å være oppmerksomme på endringer i underlivet og oppsøke lege dersom noe føles endret eller annerledes.

Ta kjennetter-testen på www.kjennetter.no