Kjenn etter – krev undersøkelse. Det kan redde livet ditt!

NRK forteller om 23 år gamle Eirin Daniloff som fikk beskjed fra gynekologen om at hun ikke skulle bekymre seg for blødningene.

Hele åtte måneder gikk før hun kom til undersøkelse hos en ny gynekolog. Da gikk alarmen. Eirin hadde alvorlig livmorhalskreft med spredning.

NRK Finnmark 27.01.17:  Eirin hadde kreft: – Bytt lege hvis han nekter deg celleprøve

Dette er et svært viktig budskap for Gynkreftforeningen – kjenn etter og gå til lege dersom du har uregelmessige blødninger, utflod eller kramper. Stå på kravene din og krev en gynekologisk undersøkelse og celleprøve – det kan redde livet ditt.

I denne filmen Gynkreftforeningen har laget forteller vårt medlem, Dorte Bekkengen, om når hun fikk livmorhalskreft som 23 åring. (trykk på bildet for å se filmen)